Euro's kopen


Waarom kan ik circulair geld aanbieden voor euro's?

Circulair geld is bedoeld om te blijven werken tussen en voor de leden van de coöperatie. Als we circulair geld echt groot willen maken, moet iedereen mee kunnen doen en blijven meedoen. Niemand moet met circulair geld blijven zitten, zodat uw bedrijf circulair geld kan blijven accepteren ook al heeft u nog geen leverancier om dat circulaire geld bij te besteden. Betalingen in circulair geld weigeren maakt het netwerk kleiner in plaats van groter. Laten we daarom gerust circulair geld verkopen voor euro’s als het niet lukt het circulaire geld te besteden, zodat we zonder problemen circulair geld van klanten in het netwerk kunnen blijven ontvangen. We blijven er nooit mee zitten!


Stappenplan aanbieden van circulair geld voor euro’s

United Economy heeft als beleid altijd aangeboden circulair geld met een omlooptijd van 0 dagen op te kopen en waar mogelijk dat te doen tegen de nominale waarde. We leggen het proces uit in onderstaande stappen.


Stap 1

Om circulair geld aan te bieden voor euro’s mailt u naar administratie@unitedeconomy.nl. Geef hierbij aan wat het exacte bedrag in circulair geld is dat u te koop aanbiedt.


Stap 2

Door deze mail te sturen geeft u toestemming aan United Economy om dit circulair geld van uw circulaire rekening af te boeken.


Stap 3

Het bedrag in euro’s wordt door United Economy overgemaakt naar de IBAN die vermeld staat in uw profiel (en door ons geverifieerd is).


Stap 4

We streven ernaar om uw verzoek binnen twee werkdagen te verwerken.